Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،منصور علوانی شهردار خرمشهر دیروز در نشست  شورای شهر که در آن موضوع مزایده زمین‌های واقع در فضای باز نیز بررسی شد، گفت: منطقه آزاد تاکنون طرح تفصیلی ندارد و با این حال حتی به مسائلی ورود کرده و پروانه ساختشان نیز صادر شده است.

او با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص موضوع زمین‌های آزاد مواضع دوگانه‌ای دارد، افزود: منطقه آزاد در نامه‌ای صدور مجوز را برای ۲۰ ملک خلاف اعلام کرده است و این در حالی است که این سازمان فاقد طرح تفصیلی است و خود برای موارد مشابه مجوز صادر نیز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار خرمشهر همچنین در رابطه با مشکل نبود ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای اماکن مرتفع، گفت: تهیه ماشین‌آلات آتش‌نشانی با توجه به بودجه شهرداری امکان‌پذیر نیست و سازمان شهرداری‌های کشور نیز اعتباری را برای تخصیص دادن در اختیار ندارد.

او افزود: هزینه ماشین آتش‌نشانی مجهز به پلکان مرتفع حدود ۶۰ میلیارد تومان است و در حال حاضر هیچ شهرداری در کشور امکان خرید را ندارد.

علوانی تعمیر ماشین‌آلات فعلی آتش‌نشانی را با بودجه منطقه آزاد اروند تنها راه کار بهبود نسبی مشکل ماشین‌آلات آتش‌نشانی خرمشهر دانست و اظهار کرد: چند سال پیش قراردادی برای تأمین اعتبار منطقه آزاد برای خرید ماشین‌آلات آتش‌نشانی وجود داشت که نهایی نشد که با نرخ آن زمان امکان تهیه ماشین‌آلات میسر بود.

او ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون امکان خرید وجود ندارد، اعضا شورای شهر خرمشهر می‌توانند با پیگیری موضوع پیش از بسته شدن بودجه منطقه آزاد، اعتباری را در این زمینه جذب کنند که دست‌کم صرف تعمیر ماشین‌آلات شود.

شهردار خرمشهر در ادامه به موضوع بازارهای خرمشهر پرداخت و در رابطه با بازار امام علی (ع) گفت: بازار امام علی بیش از سه سال بلاتکلیف بود که صورتجلسه هم تنظیم شد اما کسبه در ابتدا تمایلی برای تحویل غرفه‌های بازار نشان ندادند ولی بعد از اطلاعیه فرمانداری، تعدادی از کسبه اقدام کردند اما برخی دیگر به خاطر مسائل مالی هنوز حاضر به جابه‌جایی نیستند.

او تنها راه رفع این مشکل را اقدام عالی‌ترین مقام دولتی برای توجیه کسبه دانست و گفت: برای برگزاری جلسه‌ای مشترک با حضور فرماندار برنامه‌ریزی شده است و این موضوع باید در حضور شخص فرماندار بررسی شود.

علوانی از توقف اجرای پروژه احداث بازار تره‌بار خرمشهر نیز خبر داد و گفت: پیمانکار مجری بازار تره‌بار بدون تشریفات اداری کار را آغاز کرد و این موضوع در ادامه مشکل‌ساز شد و شهرداری مجبور به تحویل پروژه از پیمانکار شد تا روند قانونی رد و در قالب لایحه‌ای تقدیم شورا شود.

او همچنین به تشریح آخرین وضعیت بازار صفا خرمشهر پرداخت و افزود: در اجرای پروژه بازار صفا مشکل برق وجود دارد که اداره برق کمبود نقدینگی را مانع از اقدام می‌داند و تا زمانی که مشکل سیم‌های برق رفع نشود، پیمانکار مسکن و شهرسازی قادر به آغاز کار خود نیست.

شهردار خرمشهر در ادامه به موضوع کانکس‌ها اشاره کرد و گفت: طبق گفته شورا موضوع کانکس و دکه‌ها باید به کارگروه شورا واگذار شود و این در حالی است که طی نامه شورای تأمین که از سوی فرمانداری ابلاغ شده است، این کارگروه وجاهت قانونی ندارد.

او از وجود ۴۶۵ درخواست برای صدور مجوز کانکس در خرمشهر خبر داد و افزود: شهرداری در این زمینه با مشکل مواجه شده است و از شورا درخواست می‌شود که در خصوص عمل کردن یا نکردن به مصوبات کارگروه کانکس‌ها تعیین تکلیف کند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث بازار تره بار طرح تفصیلی ماشین آلات آتش نشانی شهردار خرمشهر منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، بابک مومنی در نشست با مدیران شرکت فولادین ذوب و فرماندار ویژه شهرستان آمل در محل این شرکت گفت: شرکت فولادین ذوب آمل یکی از واحد‌های مهم تولیدی و اشتغالزایی در مازندران است که با توجه به ظرفیت مهم این مجموعه در تولید قطعات خودرویی، قطعا در ایجاد خط تولید وساخت ماشین آلات بخش کشاورزی توفیق خواهد داشت.

وی افزود: قطعا از مجموعه فولادین ذوب آمل عملیاتی شدن این طرح مهم سرمایه گذاری و تحقق آن دور از دسترس نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: توقع وانتظاری که از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل درقابل تفاهم نامه‌ای که با شرکت خودروسازی چینی امضاء کردند، هرچه سریعتر منجر به انتقال دانش وفناوری تولید درشهرستان آمل منجر شود.

مومنی ادامه داد: با صحبت‌هایی که میان مدیران شرکت فولادین ذوب آمل و شرکت خودروسازی چینی شده، مقرر شد دریک فرصت زمانی شش ماهه یا یکساله منجر به انتقال دانش وفناوری تولید بشود.

وی اظهار کرد: توقع سازمان جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی درهمه بخش‌های کشاورزی مازندران از مدیران شرکت فولادین ذوب آمل این هست که به گونه‌ای اقدام کنند که ما درمازندران بتوانیم تجربیات لازم را برای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی دراستان بهره ببریم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: درحال حاضر تولید ماشین آلات کشاورزی ازجمله ماشین‌های هرس، وجین کار وماشین آلات مدیریت برداشت محصولات که هنوز وارد کشور وارد نشده یا کمتر وارد شده، انتظار است که تکنولوژی تولید وساخت این ماشین آلات را وارد استان کنیم که این امر زمینه ساز توسعه درآینده استان خواهد شد.

مومنی ادامه داد: متاسفانه درحال حاضر دراین زمینه ما دربخش کشاورزی بیشتر مصرف کننده هستیم واگر هم مواردی ازاین دست درکشور ویا استان واحد تولیدی فعال باشد، در حد مونتاژ قطعات ماشین آلات است.

وی افزود: قطعا شرکت فولادین ذوب آمل با پیشینه خود تولید قطعات خودرو‌های سواری وسنگین، خطوط بزرگ تولید ومونتاژ ونیروی انسانی مورد نیاز، می‌تواند مازندران را در بخش تولید ماشین آلات مورد نیاز بخش کشاورزی بیمه کند.

رییس هیات مدیره شرکت فولادین ذوب آمل نیز در این نشست درگزارشی از ظرفیت‌های این مجموعه تولیدی درشهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل گفت: این شرکت از سال ۱۳۷۹ فعالیت خود را در شهرک صنعتی آمل با هدف تولید انواع قطعات چدنی و آهن آلات و مقاطع فولادی آغاز و در حال حاضر به یکی از شرکت‌های مهم در این حوزه تبدیل شده است.

مجتبی روشن افزود: هم اکنون ظرفیت تولید گروه کارخانجات فذا آمل حدود ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن در سال قطعات چدنی و فولادی و ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن مقاطع فولادی است.

وی اضافه کرد: در واحد ذوب نیز جهت فرآیند ذوب سازی از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر و کوره قوس الکتریکی استفاده می‌گردد و دارای ظرفیتی در حدود ۴۰ تن ذوب در ساعت است.

رییس هیات مدیره گروه کارخانجات فولادین ذوب آمل همچنین به عزم جدی مدیران این مجموعه برای تولید ماشین آلات بخش کشاورزی با توجه به نیاز جدی استان وکشور با رویکرد بومی کردن دانش تولید توسط این شرکت گفت: در این همین راستا کارخانجات فولادین ذوب آمل و شرکت زوم لاین کشور چین برای همکاری‌های مشترک برای تولید و ساخت ماشین آلات کشاورزی در شهرستان آمل تفاهم و به توافق‌های اولیه رسیدند.

روشن ابراز امیداوری کرد: با کمک وحمایت جهادکشاورزی ومجموعه مدیران مرتبط استانی، بتوان این طرح مهم وکلان درحوزه تولید ماشین آلات بخش کشاورزی درشرکت فولادین ذوب آمل عملیاتی کرد.

دیگر خبرها

  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • کشف ۱۰ تن آرد فاقد مجوز در کنگاور
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود